Hej alla hockeyettanfans!
Jag som skriver på denna blogg heter Krister Holm och är en stor supporter av Mariestad Bois. Jag har varit skribent på deras hemsida i femton år ungefär och är också grundare av och ordförande för Mariestad Bois supporterklubb Oxarna.
Normalt jobbar jag heltid som lärare men en stor del av min fritid går åt till skrivande, och jag har också bloggat en del på oxarna.se om Mariestad Bois. Sedan slutet av maj så har jag dock börjat utöka mina ambitioner till att försöka täcka hela hockeyettan i mitt bloggande. På min tidigare bloggsida så har jag sedan dess skrivit artiklar om hockyettans starkaste trupper, gjort en lång intervju med domaren Morgan Claesson, presenterat hockeyettans supporterklubbar, listat de bästa nyförvärven serie för serie, kartlagt hockeyettanklubbarnas ekonomi, utsett de bästa spelarna i respektive lagdel och mycket mer.
Men då Oxarna.se som jag bloggade på tidigare tyvärr krånglar och därtill är väldigt besvärlig att skriva på så bestämde jag mig för att starta en ny blogg på en ny sida, och voilá, här är vi nu!
Hoppas att ni kommer att tycka det är en rolig sida att följa, er uppskattning är min lön!

//Krister ”KHbois” Holm

Kategorier: Övrigt

2 kommentarer

Supporter · 5 augusti, 2019 kl. 22:11

Fantastiskt arbete! Fortsätt så. Vi är många som uppskattar det!

    Krister Holm · 6 augusti, 2019 kl. 12:45

    Kul att det uppskattas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *