Efter att ha gjort mitt tidigare inlägg om vilket lag som är bäst mot bra lag i den södra allettan, så blev jag nyfiken på hur det såg ut i den norra allettan. Vilket lag är bäst där när man jämför interna möten mellan topp 5-lagen? Här kommer min sammanställning med början uppifrån.

Väsby

Väsbys matcher mot topp 5 i allettan

Som ni kan se har Väsby endast en förlust så här långt mot topp 5-motstånd, Borlänge lyckades besegra Vilda Väsby med 3-2 på sin hemmaplan. Laget har plockat flest poäng i toppmatcherna av alla trots att man inte har spelat sin andra match mot Östersund än. Bådar gott för en eventuell hockeyettanfinal!

Borlänge

Borlänge matcher mot topp 5 i allettan

Borlänge har ett riktigt bogyteam i Hudiksvall och lär inte vilja möta dom i eventuellt playoffspel. Då har man haft lättare för norrlagen.

Hudiksvall

Hudiksvalls matcher mot topp 5 i allettan

Hudiks favoritmotstånd heter helt klart Borlänge och hatmotståndet Väsby. De andra två toppkonkurrenterna har man en vinst en förlust emot.

Östersund

Östersunds matcher mot topp 5 i allettan

Hemma har man två vinster men på bortaplan har man inte haft något att hämta så här långt. Gör väldigt få mål! Har en match kvar att spela mot Väsby.

Boden

Bodens matcher mot topp 5 i alletta

Har plockat flest poäng av Hudiksvall men också en seger mot Östersund. Men kammat noll mot de två topplagen.

Till sist så sätter vi in det i en tabell.

Tabellen över inbördes möten topp 5 i norra allettan.

Lagen att se upp med från norra är alltså de som också befinner sig längst upp i tabellen. Lite skillnad mot den södra med andra ord.


0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *